Integritetspolicy

Mavera värnar om dina personuppgifter och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med vår hantering av personuppgifter. I och med behandlingen av dina personuppgifter arbetar vi ständigt med att personuppgifterna ska vara skyddade och behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning, Dataskyddsförordningen (GDPR). 

Denna integritetspolicy beskriver hur;

Mavera AB
Org. nummer 556758-3702
Box 164 03
111 57 Stockholm
epost: dataskyddsombud@mavera.com

samlar in, behandlar och lagrar dina personuppgifter. 

Vad är personuppgifter och när behandlar vi personuppgifter?

Personuppgifter är all information som direkt, eller indirekt tillsammans med andra uppgifter, kan kopplas till en levande fysisk person. Det innebär att vittskilda uppgifter som exempelvis namn och kontaktuppgifter, IP-adresser, gjorda val och beteenden utgör personuppgifter.

Mavera behandlar personuppgifter när du anmäler dig för nyhetsbrev, fyller i intresseformulär för våra tjänster, ansöker om arbete, anmäler dig till en av våra utbildningar/webinar, laddar hem material, kontaktar vår supportavdelning eller när du på annat sätt är i kontakt med Mavera och lämnar uppgifter om dig. Vi samlar in denna information för att kunna erbjuda den service och funktionalitet som förväntas. 

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Enligt vår datapolicy sparar och hanterar vi så lite av dina uppgifter som möjligt, vi använder de uppgifter som är nödvändiga för att upprätthålla kommunikationen med dig. Personuppgifter vi kan komma att samla in är följande;

  •  Förnamn
  •  Efternamn
  •  Arbetsplats
  •  E-postadress 
  •  Telefonnummer
  •  Land
  •  Region
  •  Om ansökan som medicinsk rådgivare; information gällande din profession såsom medicinskt specialistområde, licensierings-år, ev kurs i försäkringsmedicin, erfarenhet i försäkringsmedicin, nuvarande anställning, CV samt företagsuppgifter
  •  IP-adress och information om användning av webbplatsen

Vidare kan Mavera samla in teknisk data om de enheter du använder för att få tillgång till Maveras digitala kanaler, såsom IP-adress, unikts enhets-ID, typ av webbläsare och cookieinformation. Läs gärna Maveras cookiepolicy längre ner på sidan. 

Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (LinkedIn, Facebook eller Instagram) kan Mavera komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma.

Ändamål och rättslig grund för behandling av dina personuppgifter

Mavera behandlar alltid dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning. Mavera behandlar dina personuppgifter för att uppfylla följande ändamål enligt den rättsliga grunden intresseavvägning;

  • För att hantera din prenumeration på vårt nyhetsbrev
  • För att hantera din förfråga om att veta mer om våra tjänster
  • För att hantera din ansökan om att bli medicinsk rådgivare
  • För att hantera din anmälan till en av våra webinar/utbildningar
  • För att hantera din nedladdning av våra guider/white paper

Vi baserar behandlingen av dina personuppgifter enligt den rättsliga grunden samtycke:

  • För att visa innehåll på webbsidan med personlig anpassning
  • För att kunna förbättra webbplatsen
Ändamål Rättslig grund Kategorier av personuppgifter Lagringstid
Anmälan av nyhetsbrev Intresseavvägning E-post Tills dess att du avanmäler dig från prenumerationen
Intresseanmälan avseende våra tjänster Intresseavvägning Namn, e-postadress, Telefonnummer Lagras så länge det krävs för att uppnå syftet med varför datan var insamlad.
Behandla ansökan som medicinsk rådgivare Intresseavvägning Förnamn, efternamn, e-postadress, födelsedatum, telefonnummer, land, region, kliniskt aktiv, språk, medicinskt specialistområde, licensierings-år, kurs i försäkringsmedicin, erfarenhet i försäkringsmedicin, nuvarande anställning, CV, företagsuppgifter, organisationsnummer, adress Lagras så länge det krävs för att uppnå syftet med varför datan var insamlad.
Anmälan till någon av Maveras webinar/utbildningar Intresseavvägning Förnamn, efternamn, e-postadress, arbetsplats Lagras så länge det krävs för att uppnå syftet med varför datan var insamlad.
Nedladdning av material (guide eller white paper) Intresseavvägning Förnamn, efternamn, e-postadress, arbetsplats Lagras så länge det krävs för att uppnå syftet med varför datan var insamlad.

Externa länkar

Denna integritetspolicy gäller för information som Mavera behandlar om dig inom ramen för våra digitala kanaler. Maveras digitala kanaler kan ibland innehålla länkar till externa webbplatser eller tjänster som vi inte kontrollerar. Följer du en länk till en extern webbsida uppmanar vi dig att ta del av de principer för personuppgiftsbehandling och information om cookies som gäller för den aktuella sidan. 

Verktyg

I vårt arbete med hemsidan använder vi oss bland annat av verktygen Hubspot, Google Analytics och Leadinfo och Vidyard och delar vissa cookies med dem. Läs mer om verktygen och hur de använder cookies (klicka för extern länk):

Rätt till information

Enligt personuppgiftslagstiftningen har du rätt att när som helst begära att få tillgång till de personuppgifter som behandlas om dig, att få felaktiga uppgifter rättade, att Mavera ska sluta behandla samt radera dina personuppgifter, att behandlingen begränsas samt att invända mot personuppgifterna. Du har även rätt att när som helst inge klagomål till tillämplig insynsmyndighet om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med tillämplig personuppgiftslagstiftning. 

Kontaktinformation

Om du har frågor rörande hur Mavera behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Maveras dataskyddsombud via mail eller via post:

Mavera AB
Dataskyddsombud
Box 164 03
111 57 Stockholm
dataskyddsombud@mavera.com

Ändring av denna integritetspolicy

Mavera kan komma att göra ändringar i denna integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid tillgänglig på Maveras webbsida. 

Senast uppdaterad: 2022-04-07

Cookies

Vad är en cookie?

En cookie är en textfil som sparas av din webbläsare och lagras på din dator. En cookie gör det möjligt att känna igen din dator och vilka sidor och funktioner som besökts, den hjälper till att bibehålla dina val när du navigerar på en webbplats eller återkommer vid ett senare tillfälle. Cookies används av tekniska skäl för att förbättra webbplatsen för dig som användare. 

Cookies kan användas för att samla in uppgifter som anses vara personuppgifter, såsom IP-adresser och information kopplad till IP-adressen, dock inga personuppgifter som är direkt hänförliga till dig som person.

Cookies i Maveras digitala kanaler 

I Maveras digitala kanaler används cookies av anledningar relaterade till funktionalitet, analys och marknadsföring. Vi samlar in statistik om användarnas besök och för att förbättra upplevelse av besöket. Vi använder även cookies för viss typ av marknadsföring. 

Två typer av cookies

Det finns två typer av cookies:

  • Permanenta cookies, ligger kvar på din dator under en bestämd tid
  • Sessionscookies, lagras tillfälligt i din dators minne under tiden som du är inne på en webbsida. 

 Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder permanenta cookies för att få statistik över hur webbplatsen används. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. 

Analysverktyg för webbstatistik

Maveras använder Google Analytics och Hubspot som statistikverktyg för att få en bild av hur besökarna använder webbplatsen. Informationen som genererats av Google Analytics och Hubspot genom din användning (inklusive din IP-adress) kan komma att vidarebefordras till och lagras av deras servrar i USA. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Om webbplatsen

Denna webbplats använder WordPress som publiceringsplattform. 

Samtycke till användning av cookies

Enligt lag (2003:389) om elektronisk kommunikation får cookies endast användas med användarens samtycke. Genom att besöka och navigera på webbplatsen lämnar du som besökare samtycke till hanteringen av cookies. Om du inte vill ha några cookies kan du välja att inte acceptera cookies i datorns webbläsare, men det innebär en begränsning av tillgång till sidor och funktioner. För eventuella frågor kring cookies kan du kontakta oss. 

Läs mer om vår användning av cookies, ändra eller ta bort ditt beslut här >